Hjælp til log ind

Har du tidligere oprettet dig selv som bruger af DSS-net, indtaster du brugernavn og password under 'Log ind' som tilgås fra forsiden eller ved at klikke på ”Log ind” øverst til højre her på skærmen. Dette gælder uanset om du er medlem af DSS eller ej.


Oprettelse af DSSnet bruger – uden at være medlem af DSS

… klikker du på 'Opret ny DSS-net bruger' og udfylder skemaet, herunder tildeler du dig selv brugernavn og password. Det er valgfrit hvor mange stamoplysninger der indtastes. Denne oprettelse giver kun adgang til afgrænsede dele af DSSnet og f.eks. ikke kartoteket over tidligere tidsskriftartikler. Efter at dine oplysninger er registreret med ”Opret” indtastes brugernavn og password her på loginsiden og du klikker på 'Log ind'.


Er du ansat på en institution, der er institutionsmedlem af DSS

…har du via DSS-kontaktpersonen på din institution mulighed for at blive oprettet som bruger af DSSnet med medlemsrettigheder.

Kender du ikke din kontaktperson så kontakt os på tovekrarup@mail.dk og vi vil vende tilbage med oplysninger om kontaktpersonen for din institution.


Oprettelse af DSSnet bruger – når i forvejen medlem af DSS

- hvis du tror eller ved at DSS har din email adresse i sin kontaktdatabase klikker du på ”glemt log ind” på forsiden og skriver din email i det felt du bliver henvist til. Herved vil dit brugernavn og adgangskode blive sendt til dig via email.

- Har DSS ikke din email adresse, så kontakt tovekrarup@mail.dk med din email adresse og du vil få tilsendt dine log-ind oplysninger fra DSS sekretariatet.

Log på dssnet
Brugernavn
Password
Glemt password Hjælp til log ind Opret dig som medlem

KontaKT TIL

dss

Birgitte Barrett Bach
DSS Sekretariat
Tlf. 7844 1102
e-mail: info@dssnet.dk