ÅRSMØDE 2019

ÅRSMØDE 2019

Ledelse og organisering af det danske sundhedsvæsen – nu og ti år frem

 

Til DSS’ årsmøde i 2019 tager vi temperaturen på, hvad kommer der til at ske på sundhedsområdet. Vi prøver at se 10 år frem, for der er næppe nogle, som er i tvivl om, at sundhedsvæsenet vil udvikle sig markant frem mod 2029.

 

Udover spændende og lærerige oplæg har du mulighed for selv at komme med input og synspunkter både i de formelle og uformelle rammer. Og hvem ved – måske der er der rigtigt meget nyt? Et folketingsvalg nærmer sig, og flere centrale aktører arbejder med bud på fremtidens ledelse og organisering af sundhedsvæsen

 

TILMELD DIG HER

 

Skal borgerne bestemme mere?
Kan man forestille sig at borgerne og patienterne i højere grad bestemmer i sundhedsvæsnet, og hvad menes med dette? Hvordan med ressourcer, budgetansvar, fagligt ansvar og innovation?

 

Den kliniske hverdag er for mange patienter og ansatte præget af kompleksitet. Nye it-muligheder og anden ny teknologi kan måske bidrage til at skabe mere og nemmere sammenhæng.

 

Hvordan med evidens og data for, hvad der virker i forhold til organisering og ledelse? Skal og kan vi i højere grad forandre på basis af data, eller skal ændringer ske ud fra politiske hensyn og ønsker? Der er selvfølgelig forskel på niveauer: Taler vi om fx kliniske enheder, kommuner, almen praksis, regioner eller andre aktører?

 

TILMELD DIG HER

 

Ledelse og organisering af central
Under alle omstændigheder er ledelse centralt.

 

Ledelse og organisering bør først og fremmest ses i sammenhæng med at skabe de bedst mulige betingelser og rammer for at tilbyde patienter og borgere det bedste sundhedsvæsen præget af høj faglig kvalitet, sammenhæng, service, ligesom ledelse skal sikre medarbejderne et godt arbejdsmiljø i bredeste forstand.

 

Vi står over for en række kendte udfordringer, som vi tror, at alle kender til. Er en ny organisering og ledelse svaret på nogle af løsninger? Det er noget af det, vi kommer til at drøfte på årsmødet.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores årsmøde 2019.

 

Arrangementsudvalget
Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet

 

TILMELD DIG HER

 

Det rent praktiske

Hvem kan deltage?
Årsmødet er tværfagligt og henvender sig til aktører i sundhedsvæsenet, herunder ledere og mellemledere på alle niveauer samt sundhedsfaglige personer med interesse for emnet. Oplæggene retter sig mod hospitaler/sygehuse, psykiatrien, primærsektoren, praktiserende læger, regioner, kommuner samt private virksomheder, organisationer og styrelser

 

Tilmelding
Tilmelding sker her efter først-til-mølle-princippet (tilmelding er bindende) – bemærk begrænset antal pladser. Såfremt du skulle blive forhindret, er du velkommen til at sende en stedfortræder, i givet fald, kontakt venligst DSS Sekretariatet.

 

Studerende
Studerende tilbydes at deltage i den formelle del af programmet til ‘studenterpris’ – ring for nærmere oplysninger – tilmelding efter først-til-mølle-princippet! Kontakt Karin Clausen (se nedenfor).

 

Parkering
Best Western Hotel Svendborg ligger midt i byen med kun 1 kilometer til motorvej (og i gå-afstand ifm. offentlig transport). Hotellet råder over privat parkering bag ved hotellet.

 

Stande
Ønsker du/I at deltage med en stand, kontakt venligst Karin Clausen, mobil 2721 9107

 

Vil du vide mere?
Årsmødets faglige del: Kontakt venligst formand for DSS Arrangementsudvalg, Michael Møller, tlf. 2960 0618
Årsmødets praktiske del: Kontakt venligst DSS Sekretariatet, Karin Clausen, kac@niras.dk, mobil 2721 9107 / info@dssnet.dk

Tidspunkt

Starter den

24/04/2019 - 15:30

Slutter den

26/04/2019 - 11:45

Pris (medlemmer)

DKK 4,995.00

Pris (ikke-medlemmer)

DKK 5,995.00

Lokalitet

Best Western Hotel Svendborg

Centrumpladsen 1, 5700
Svendborg
Fyn
Denmark
5700

Tilmelding og information

Tilmelding
Deltagerliste

Præsentationer

Artikler