Årsmøde 2019: Mød standene

Til Årsmøde 2019 kunne deltagerne tale med en række spændende virksomheder på de forskellige stande. Her er nogle af dem:

 

 

Forstyrrelser er hospitalssektorens akilleshæl. På DSS Årsmøde 2019 satte Ascom med sin Healthcare-platform fokus på håndtering af de mange unødige forstyrrelser, som konstant bryder ind i personalets igangværende opgaver, og dermed bidrager til et ineffektivt og stressfyldt arbejdsmiljø og lav patienttilfredshed. På standen var det desuden muligt at opleve Ascoms smartphone, Ascom Myco 3, en nyudviklet smartphone, som er specialdesignet til at understøtte hospitalernes behov for en kraftig, fleksibel og robust mobil enhed. Læs mere i vores seneste artikel her eller om Ascom Myco 3 her.

 

Den rette luftfugtighed kan reducere viras overlevelsesevne med 80 %. Scannerrum, operationsstuer og sterildepoter stiller krav til indeklima og luftfugtighed. Studier beviser, at det er mindst lige så vigtigt at sikre luftfugtigheden hvor personale og patienter færdes for at mindske smittespredning og sygefravær. Med en luftfugtighed på mellem 40 og 60 procent forhindres at smitsomme vira hvirvler rundt i luften blandt patienter og personale. Vores indeklima-ekspert kommer gerne ud og undersøger luftfugtigheden hos jer. Læs mere her.

Kunden kommer altid først for EG. Vi udvikler, leverer, drifter og servicerer vores egen software til 9.500 private og offentlige kunder. Dermed er vi Skandinaviens førende leverandør af brugervenlig branchespecifik software. Sammen med kunderne anvender vi vores løsninger og brancheindsigt til at skabe innovation og vækst. Vi bygger på over 40 års erfaring og tager ansvar for, at vores kunder får den teknologi, der understøtter deres ambitioner. Læs mere her.

 

 

Vi rekrutterer branchens mest kvalitetssikrede special- og overlæger. Læs mere her.

 

 

Roche Diagnostics A/S leverer diagnostiske løsninger til hele sundhedsvæsenet. Blandt andet inden for molekylærdiagnostik, klinisk biokemi, vævsdiagnostik, sekventering, automatisering, IT, digitalisering samt Point Of Care (POC), ligesom vi tilbyder Healthcare Consulting. Hos Roche Diagnostics udforsker, udfordrer og udvikler vi kontinuerligt diagnostikkens potentiale, således at vi fortsat kan levere moderne, innovative og integrerede diagnostiske løsninger, der supporterer hurtig diagnosticering og skaber værdi for såvel de sundhedsprofessionelle som patienterne. Du kan følge os i vores bestræbelser på at sikre et sundere Danmark på Twitter, LinkedIn og Facebook. Læs mere her.

 

 

Med animation skaber VISIKON stærke patienter. Gennem 3 års sundhedsfaglige studier har VISIKON dokumenteret, at korrekte konstruerede tegnefilm kan reducere utryghed og angst hos patienter og pårørende. Sideløbende har sundhedsøkonomisk forskning vist, at patienter med adgang til den digitale løsning, MIT FORLØB, belaster sundhedssektoren væsentligt mindre i form af færre indlæggelsesdage, telefonopkald og fysiske fremmøder. MIT FORLØB er udviklet til fremtidens sammenhængende patientforløb. Læs mere her.

 

 

Wellness Nordic tilbyder velfærdsteknologi og hjælpemidler, der kognitivt og sensorisk stimulerer patienter med fx demens, ADHD, autismespektrumforstyrrelser, psykiatriske sygdomme og hjerneskade. Vi markedsfører Wellness Nordic Gyngestolen®, der anvendes til at reducere uro og udadreagerende adfærd. Wellness Nordic Gyngestolen® leveres med 3 gyngeprogrammer og integreret beroligende musik fra MusiCure®. Dertil føres hjælpemidlet ”Fiberdynen”, som er en tyngdedyne. Dynen omslutter patienterne blødt og blidt, og giver ro og tryghed. Vægten skabes uden hårde elementer. Fiberdynen fås til både børn (2,3-5 kg) og voksne (4-14 kg). Læs mere her.

 

 

Mere om forfatterne