Om DSS

Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet – forkortet DSS –  er et tværfagligt netværk og inspirationsforum for aktører i det danske sundhedsvæsen med interesse for strategisk og operationel ledelse. Selskabet har fundament i Foreningen af Sygehusadministratorer i Danmark, der blev stiftet i 1912.

Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet ønsker at præge udviklingen i det danske sundhedsvæsen. Det sker først og fremmest ved formidling af viden og holdninger til ledelserne i sundhedsvæsenet.

Vil du være medlem?

Er du leder i sundhedsvæsenet? Har du interesse for ledelse på det strategiske og operationelle niveau? Er du en del af stabsbetjeningen af ledelserne? Eller er du ansat i en privat virksomhed med tilknytning til sundhedsvæsenet? Så vil du have stor gavn af at være medlem af DSS.

Fordelene ved at være medlem er som følger:

 • Du modtager nyhedsbrevet Torsdag 8:30, som henover året giver inspiration til ledergerningen i form af kronikker, holdningsstof og profilering af markante ledere i sundhedsvæsenet.
 • Fordelagtige medlemspriser på deltagelse i selskabets årsmøde, tværfaglige konferencer og seminarer samt fortrinsret hertil.
 • Mulighed for at deltage i selskabets kursus- og uddannelsesaktiviteter samt studierejser.

MELD DIG IND HER


Hvad koster et medlemskab?

Der er følgende typer medlemskaber af DSS:

 • Personligt medlemskab
  500 kr. årligt.
 • A-institutionsmedlemskab
  For institutioner med flere end 3.000 ansatte.
  Kontingent 40.000 kr. årligt.
 • B-institutionsmedlemskab
  For institutioner med mellem 500 og 3.000 ansatte.
  Kontingent 25.000 kr. årligt.
 • C-institutionsmedlemskab
  For institutioner med mellem 50 og 500 ansatte.
  Kontingent 15.000 kr. årligt.
 • D-institutionsmedlemskab
  For institutioner med mellem 0 og 50 ansatte.
  Kontingent 10.000 kr. årligt.

MELD DIG IND HER

Vedtægter

Du kan hente selskabets vedtægter her: DSS Vedtægter 2023.

Persondatapolitik

Vi opbevarer naturligvis dine persondata som medlem sikkert og fortroligt i overensstemmelse med den gældende lovgivning, og vi leverer ikke data videre til andre.

Du kan når som helst få at vide, hvilke data, vi gemmer om dig, ved at skrive til lun@niras.dk. Du kan også få dine persondata slettet øjeblikkeligt fra vores systemer ved at skrive til os på samme adresse.

Se vores persondatapolitik her.