FLID, FEDT og SNYD

I efteråret 2023 afholdt DSS det overtegnede seminar om MAGT og MOD i sundhedsvæsenet.  

I 2024 følger vi op på succesen under temaet: FLID, FEDT og SNYD i sundhedsvæsenet

Mange ledere i sundhedsvæsenet vil sikkert betegne sig som flittige. Måske benytter de sig også af og til af fedteri, men snyderi nej, det gør vi ikke – eller gør vi? Kan vi altid se os fri af nepotisme, salgstaler, spin omkring fakta så f.eks. vores kliniske virkelighed i højere grad passer til de ønskede resultater?

Har vi som ledere ikke brug for mange kompetencer – herunder måske også flid, fedt og snyd for at være succesfulde i det danske sundhedsvæsen?

Den arbejdsomme inspirator med mange timers nærvær på arbejdspladsen er nødvendigvis ikke altid den dygtigste leder, men hvilke virkemidler anvendes egentlig i sundhedsvæsenet f.eks. for at få prioriteret mærkesager, sygdomsgrupper, karrieremuligheder?

Kan politiske krav og patienters forventninger skabe incitament til overspringshandlinger og måske endda snyd? Eller animeres vi til yderligere indsatser og flid? Og hvordan påvirkes vores ledelsesadfærd af pressens jagt på den gode historie og det evige flow af opslag på SoMe?

Er vi bare pattedyr, der delvist er drevet af vores urinstinkter ligesom i dyreverdenen?

Måske meget passende holder Dansk selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet vores spændende efterårsseminar i ZOO i København, og dagen krydres derfor også med et indlæg om tre dyr, som faktisk anvender flid, fedt og snyd som strategi.

Kom og lyt til spændende og lidt provokerende oplæg fra bl.a. Danske Regioner, hospitaler, kommuner, forskere, psykiatrien, pressen og politikere omkring vores fælles ledergerning og lederadfærd. Debattér med dine kolleger og gå inspireret hjem med en større indsigt i dine og andres virkemidler i forhold til vores ledelsesopgaver og -forpligtigelser.

Dato og tid

30/10/2024 kl. 08:30

til

30/10/2024 kl. 16:00

tilmeldingsfrist

01/10/2024

sted

Pris

Pris for ikke-medlemmer:

2.595

kr. 

Pris for medlemmer af DSS:

1.995

kr. 

Arrangør

Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet

Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet

Telefon: +45 48 10 42 00

E-mail: lun@niras.dk

Her kan du tilføje deltagere til Efterårsseminar 2024.
Navn Medlemsprofil Actions
   
Pris: 0,00 kr.