Nyt medlem af bestyrelsen for DSS

Den 1. marts 2021 trådte Mette Warming Jørgensen, ledende overlæge i klinisk genetik og ph.d., ind i bestyrelsen for Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet. Mette Warming Jørgensen er ansat ved Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus.

”Jeg glæder mig til at bidrage endnu mere til DDS´s vigtige arbejde med at sætte offentlig ledelse i sundhedsvæsenet på dagsordenen og skabe debat om fremtidens ledelse,” siger Mette Warming Jørgensen.

”Jeg lægger stor vægt på, at man som leder i det offentlige husker, hvem vi er her for – borgerne, patienterne og de pårørende. Vores job som ledere er at motivere vores dygtige medarbejdere til at yde deres bedste og hele tiden have lysten til at blive endnu bedre. Som ledere skal vi være visionære og modige, vi skal turde lytte åbent og ærligt til det, vores personale og vores brugere fortæller. Også om det, vi kan gøre bedre eller måske helt anderledes,” tilføjer hun.

Mette Warming Jørgensen blev valgt som suppleant på foreningens seneste generalforsamling i 2020.

”Det er en stor glæde, at Mette træder ind og medbringer brede erfaringer og stærke holdninger,” siger Peter Mandrup Jensen, formand for DSS.

Mette Warming Jørgensen træder ind i bestyrelsen i stedet for afdelingssygeplejerske Lone Bülow Friis, der er trådt ud.

Mere om forfatterne