Forårsseminar 2023: Sundhed og trivsel skabes dybest set ikke af sundhedsvæsenet

Cheerful family at home, Daddy and his young daughter lying on the wooden floor are playing with a wooden game. At background mom is sitting in an armchair while using a digital tablet
Forårsseminar 2023: Sundhed og trivsel skabes dybest set ikke af sundhedsvæsenet

DSS’ forårsseminar afholdes i år torsdag den 2. marts 2023.

 

Emnet på årets forårsseminar 2023 er “Sundhed og trivsel skabes dybest set ikke af sundhedsvæsenet?” med fokus på de tre vinkler: Samfundet, sundhedsvæsenet og os selv som mennesker.

 

Sundhed og trivsel skabes ikke alene af  sundhedsvæsenet, men også andre aspekter er afgørende for både psykisk og fysisk sundhed. Samtidig er vores velfærdssamfund og  sundhedsvæsen voldsomt udfordret de kommende mange år i forhold til ressourcer opgaver, medarbejdere, forventninger og behov.

 

Mon der ligger en bunke ressourcer, som kan bringes endnu mere i spil i forhold til sundhed og sygdom herunder også nye muligheder i forhold til teknologi og innovation samt samarbejde?

 

Hvem er leder og har overblik over den sam lede pakke i forhold til sygdom og sundhed.  Og hvad er sygdom og sundhed egentlig for en størrelse i 2023 og 10 år frem?

 

Det er nogle af de perspektiver, vi har inviteret vigtige aktører udenfor  det egentlige sundhedsvæsen til at tale om  sundhed og sygdom, og hvordan de ser sig  selv som en ressource, der kan indgå som  en del af det samlede tilbud og aktiviteter i  bestræbelsen på at holde Danmarks befolkning sund. 

 

Yderligere information
Kontakt til DSS Sekretariatet: Jannie Stabell Hansen, jash@niras.dk, mobil 40 40 85 48

Tidspunkt

Starter den

02/03/2023 - 08:30

Slutter den

02/03/2023 - 16:00

Pris (medlemmer)

DKK 1,395.00

Pris (ikke-medlemmer)

DKK 1,795.00

Lokalitet

Tilmelding og information

Program forårsseminar 2023
Tilmelding
Deltagerliste

Præsentationer

Artikler